Zit uw kind niet goed in zijn vel  en maakt u zich hier zorgen over?

Kinderpraktijk Marijn biedt integratieve kindercoaching en counseling aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar, jongeren tussen de 12 en 23 jaar en hun ouders.

Kinderen maken dag in dag uit van alles mee, leuke en ook minder leuke momenten. Juist deze minder leuke momenten kunnen ervoor zorgen dat uw kind niet meer lekker in zijn of haar vel zit. Uw kind kan dan wat extra hulp gebruiken om zich weer goed te voelen en zelf weer leiding te nemen in zijn of haar eigen leven. Integratieve kindercoaching en counseling is er voor deze kinderen.

Kinderpraktijk Marijn leert kinderen in korte tijd (5 tot 15 sessies) hoe zij om kunnen gaan met de problemen waar zij tegenaan lopen. Elk kind weet bewust of onbewust wat goed voor hem of haar is, waar het behoefte aan heeft en wat de oplossing is. Alleen kunnen ze er soms nog niet goed bijkomen. Ik zal uw kind hierin helpen, zodat het weer in zijn of haar eigen kracht komt te staan en weer plezier ervaart in zijn of haar leven. Door voor uw kind inzichtelijk te maken welke interne hulpbronnen het heeft en waar uw kind tegenaan loopt, kan in een korte periode uw kind weer grip krijgen op zijn of haar leven.

JONGEREN (12-23 jaar)

Het leven is soms behoorlijk ingewikkeld. Zeker als je volwassen aan het worden bent. Je leven verandert, en jij zelf ook. Je wilt de baas zijn over je eigen leven, maar vaak bepalen anderen wat je wel en niet kunt doen. Daardoor kun je je eenzaam voelen. Want wie weet precies wat je nodig hebt? Je begrijpt jezelf soms niet eens!
Iedereen voelt zich wel eens rot. Iedereen heeft wel eens problemen. Vaak gaat dit vanzelf voorbij. Maar niet altijd. Blijf jij je rot voelen? Worden je problemen maar niet minder? En wil je er wat aan doen, maar weet je niet hoe? Dan is het tijd om hulp in te schakelen.

Naast individuele kindercoaching en counseling biedt Kinderpraktijk Marijn ook coaching en counseling aan Brusjes (broertjes en zusjes) en opvoedondersteuning aan ouders.

kindercoaching