Voor wie is Jongeren coaching

Je bent tussen de 13 en 23 jaar en je ziet het even niet meer zitten.

  • Is er iets gebeurd wat je boos of verdrietig maakt?
  • Sta je voor het maken van bepaalde keuzes in je leven en kom je er helemaal niet uit?
  • Wordt je gepest op school?
  • Voel je je rot, onzeker, eenzaam, angstig of down?
  • Heb je veel ruzie op school, thuis of met je vrienden?
  • Zijn je ouders gescheiden en vind je het lastig om met de situatie om te gaan?
  • Lijkt het alsof niemand je begrijpt en vind je het lastig om er met iemand over te praten?
  • Heb je te weinig vertrouwen in jezelf?
  • Zit je niet lekker in je vel of loop je tegen problemen aan waar je zelf nog geen oplossing voor hebt kunnen bedenken?

Kortom heb je hulp nodig?!

Ben je op zoek naar iemand die naar je kan luisteren, niets raar of vreemd vindt en waar je in vertrouwen mee kan praten. Neem dan contact op met mij. Ik zal naar je luisteren. Samen bekijken we hoe ik je het beste kan helpen met je coach vraag en zullen we ontdekken wat jij nodig hebt om weer gelukkiger te worden. We onderzoeken wat jij nodig hebt om tot oplossingen te komen en om jezelf te kunnen zijn.

Privacy:

Belangrijk om te weten voor jou is dat alles wat wij bespreken, vertrouwelijk is! Je kunt hier dus vrijuit praten. We bepalen samen wat we eventueel  aan wie vertellen en in welke vorm. De enige uitzondering hierop geldt voor informatie die jou of een ander in gevaar brengt. Dan ben ik verplicht dit wel te melden. Dat doe ik pas nadat we er samen over gesproken hebben.

Hoe gaat een jongeren coach traject bij mij in zijn werk

Neem contact met mij op, dat kan per mail, telefoon of via het contact formulier (dan kan je je desgewenst ook terug appen als je dat prettig vindt). Ben je ouder dan 12 maar jonger dan 16 jaar dan hebben we wel toestemming van je ouders nodig bij een aanmelding. Vanaf je 16e mag je wettelijk zelf beslissen of je wil dat je ouders bij ons traject betrokken worden. We spreken elkaar dan kort en ik stuur je een intakeformulier. Eentje voor jou en eentje voor je ouders. We maken een afspraak voor een intake. Tijdens de intake bespreken we waar je voor wil komen. De intake is tot 16 jaar met jou en je ouders, ben je ouder dan bepaal je zelf of je ouders wel of niet mee komen naar de intake. De intake is altijd gratis omdat er natuurlijk wel een klik moet zijn voordat we samen een traject aan gaan. Je kan dus altijd beslissen om toch niet door te gaan met de coaching.

Na het intake gesprek tekenen we het coach contract (daarin staan afspraken zoals privacy, toestemming ouders e.d.). We maken een aantal afspraken (meestal 2 tot 6) op tijden die jou goed uitkomen. De afspraken duren een uur en vinden elke of om de week plaats in mijn praktijk.

Heb je na het lezen nog vragen? Aarzel niet en neem contact op met mij.

Groet Marijn

 

kindercoaching