Wie is Marijn

Mijn naam is Marijn Ruhé. Ik woon samen en ben moeder van 3 zonen. Sinds 1995 werk ik in het basisonderwijs. Naast mijn werk als groepsleerkracht ben ik sinds 2017 ook werkzaam als specialist hoogbegaafdheid en gedragsspecialist op basisschool de Arabesk in Arnhem.   

In 2018 opende ik mijn kindercoach praktijk in Arnhem Zuid (Schuytgraaf). 

Kindertherapeut

In de jaren dat ik in het basisonderwijs werkte kwam ik regelmatig in aanraking met kinderen die best wat extra hulp zouden kunnen gebruiken. Ik wilde graag die extra hulp aan kinderen geven en besloot in 2018 weer te gaan studeren aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. In 2019 behaalde ik mijn diploma integratief kindercoach. In 2020 behaalde ik mijn diploma integratieve kindercounseling. In 2021 behaalde ik mijn jongeren coach diploma. In 2021 behaalde ik mijn mediation diploma en in 2024 behaalde in mijn master integratieve kindertherapie.

In de afgelopen jaren behaalde ik ook de certificaten: geboorte in kaart, GroepsGeluk leerkracht en GroepsGelukCoach. Momenteel volg ik de opleiding GroepsGeluk Onderwijsopsteller.

kindercoaching