Kindercoaching voor kinderen

Heb je een probleem?

Als je ergens een probleem mee hebt dan wil je natuurlijk graag dat er een oplossing voor komt. Soms lukt dat je niet zelf en heb je hulp nodig om een oplossing te bedenken. 

Waar heb je last van?

Heel veel kinderen hebben last van nare gevoelens zoals schuldgevoel, schaamte, verdriet, boosheid, angst, eenzaamheid, buikpijn, hoofdpijn. Vaak zijn dat gevoelens die niet zomaar weg gaan. Heb jij ook last van die ellendige gedachtes, onhandig gedrag, vind je het moeilijk om vriendjes te maken, heb je vaak ruzie of heb je andere problemen en wil je iets veranderen aan dat nare gevoel waar je last van hebt? Kom dan naar mij toe en samen zoeken we naar een oplossing. Ik heb een mooie praktijk speelkamer, daar kan je spelen, tekenen, knutselen, kletsen, verkleden, zwaardvechten, darten, biljarten, spelletjes doen en …. gewoon alles waardoor jij je (weer) gelukkig voelt. Ook als het allemaal de schuld van iemand anders is kan ik je daar bij helpen. 

Hoe?

De eerste keer komen je ouders (alleen) en daarna kun jij komen en gaan we aan de slag om jouw leven weer fijn te maken. Na een tijdje komen je ouders weer, omdat ze natuurlijk willen weten hoe het gaat. Ik bespreek natuurlijk eerst met jou wat ik wel en niet mag vertellen: alles wat je zegt is namelijk privé!

Samen lossen we het op!

kindercoaching